Peter Koelewijn & Friends

Posted by Nick Bult Category: Uncategorized

Ik kijk terug op een geslaagde avond ter ere van Peter Koelewijn. Hij ontving gisteren de Buma Stemra Diamond Award voor 60 jaar succesvol liedjes schrijven. Bij de bijbehorende theatershow mochten wij met Binnenlandsche Zaken zo’n twintig liedjes van zijn hand, gezongen door o.a. Guus Meeuwis, Ruth Jacott, Danny Christiaan maar ook Peter zelf begeleiden. Verbazingwekkend hoeveel ver-uiteenlopende (en veelal práchtige) stukken deze man op zijn naam heeft staan!
De televisieregistratie wordt op 30 december 2017 op NPO1 uitgezonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>